Mä niin tykkään näistä vasta äskettäin löytämistäni suolasista pannareista, näitä lisääää !
Jälleen uuden sellaisen bongattuani, tällä kertaa Ojoistenmutka -blogista, päätin kokeilla kun näytti ja kuulosti nniiiin hyvältä.
Hieman tein ohjeeseen omia muutoksia, mm. jätin ruokakerman täytteestä pois.
Oli todella herkullista ja hyvää, suurkiitos ihanasta ohjeesta! :)
Jälleen uuden sellaisen bongattuani, tällä kertaa Ojoistenmutka -blogista, päätin kokeilla kun näytti ja kuulosti nniiiin hyvältä.
Hieman tein ohjeeseen omia muutoksia, mm. jätin ruokakerman täytteestä pois.
Oli todella herkullista ja hyvää, suurkiitos ihanasta ohjeesta! :)
Laitan nyt ohjeen vielä tähän, lähes suoraan kopioituna.
JAUHELIHATÄYTTEINEN PANNARI
Pannukakku:
1 l maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
5 dl jauhoja
Sekoita aineista pannukakku ja paista se uunissa pellillä 225 asteessa 20-30 minuuttia.
* * *
Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
paketti Koskenlaskija -sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan. Kaada joukkoon kerma ja sulata sulatejuusto joukkoon. Levitä täyte pannukakun päälle ja kääri rullalle.
* * *
Voi nauttia heti, mutta parhaalta maistuu kylmänä. Jos siis maltat odottaa, niin anna käärön jäähtyä ja laita se vielä jääkaappiin viilenemään.
JAUHELIHATÄYTTEINEN PANNARI
Pannukakku:
1 l maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
5 dl jauhoja
Sekoita aineista pannukakku ja paista se uunissa pellillä 225 asteessa 20-30 minuuttia.
* * *
Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
paketti Koskenlaskija -sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan. Kaada joukkoon kerma ja sulata sulatejuusto joukkoon. Levitä täyte pannukakun päälle ja kääri rullalle.
* * *
Voi nauttia heti, mutta parhaalta maistuu kylmänä. Jos siis maltat odottaa, niin anna käärön jäähtyä ja laita se vielä jääkaappiin viilenemään.