MENU

I'm the "Who" when you call "Who's there?"

Hello and happy Halloween! Nythän on siis Halloween (kuten varmaan kaikki tietää) ja on ollu aika mukava päivä. :) Vaikka koulussamme ei ollutkaan mitään pukeutumisjuttua, niin päätin että pukeudun tänään ainoastaan mustaan. Asussa oli kyllä valkoisia pieniä yksityiskohtia, ja kyllä vähän pinkkiäkin, mutta vain hiuksissa olevassa raidassa, kynsissä & luurankokynsikkäissä. Tuntui että porukat katsoivat minua vielä entistäkin pidempään kun ilmestyin bussiin ja kouluun kokomustissa. XD Viimeksi taisin olla kokomustissa kasiluokan pukeutumispäivänä. :D No mutta, tässä tämä asu kuitenkin, ei mikään kovin erikoinen:
♥ My Chemical Romance -paita, huppari & musta pääkallo-t-paitamekko: kaverilta
♥ wet look leggarit (uudet!): H&M
♥ luurankokynsikkäät (uudet!): Cybershop


♥ hiuspinni & korvikset: H&M
♥ pääkallolaukku: äidin tuliainen Viipurista
Ei muuten ole minua ainakaan pissikseksi luotu kun tein nudehuulia ja niistä tuli aika kamalat. :D Ihmettelen miten jotkut pystyy olemaan sellasilla kun huulet tuntuu kuivilta korpuilta ja meikit pakkautuu huulien juonteisiin. ö__Ö Että taidan kuitenkin pysytellä tummanpinkeissä huulissa! ;)
Tuossa asussa oli tällä viikolla tulleet H&M:n wet look leggarit, jotka tilasin ihan vain huvikseni ja että voisin niitä edes sovittaa. Niinhän siinä kuitenkin kävi että rakastuin niihin ja kaikkeen niiden friikkeyteen. ♥__♥ Allulle juuri koulussa sanoin että nyt olisi Maran mustaamakkaraa 5€/1kg. XD
Maanantaina tein myös Cybershoppiin tilauksen, ja se oli nyt toinen kertani. Tilasin itselleni nuo pinkki-mustat luurankokynsikkäät joista olen jo kauan haaveillut ja sitten kun värinä oli vielä pinkki, en niitä voinut vastustaa. Jo keskiviikkona postilaatikosta löytyneestä pienestä paketista löytyi myös pinkit hiusvärit minulle ja Vilulle. Argh, olen kyllä niin kade kun Vilulla on nykyään pinkit hiukset ja se näyttää ylisöpöltä. ♥__♥ Itse en kuitenkaan koko päätä meinannut värjätä, joten älkää huoliko. :D

Tänään taisi olla myös ensimmäinen kerta kun jotenkin enemmän kiinnitän huomiota Halloweeniin, ja ainakin osasyy siihen on yksinkertaisesti My Chemical Romancen toinen kitaristi Frank Anthony Thomas Iero Junior, eli Frankie, jolla on tänään synttärit ja hän täyttää 27w!! Frank on ehkä eniten ihailemani henkilö tässä maailmassa, ja mikäs sen parampaa kuin viettää hänen synttäreitään kuuntelemalla MCR:ää, Frankin entistä bändiä Pencey Prepiä ja toista nykyistä bändiä LeATHERMOUTHia. 8)) Aww, tulee ihan kamala söpistelykohtaus kun pelkästään katson hänen kuviaan, ja oikein sydäntä lämmittää. XD Voiko noin ihanaa ihmistä olla edes olemassa? Ei varmaan. Ja ajatelkaa miten siistiä olisi jos olisi synttärit Halloweeninä! :D
No joo mutta nyt 347670 kuvaa Frankistä, itsehillintä petti enkä osannut valita vain muutamaa. :----(( Too bad! :D Näette myös noista inspiraationi ostaa luurankokynsikkäät.
Voisin ilomielin ottaa Frankin meille kokkaamaan, hän kun itsekin on vegetaristi. Niin ja kuten olen maininnutkin, on juuri Frankin ansiota että olen ollut maaliskuusta asti lakto-ovovegetaristi. Enpä ole tuota päätöstä katunut.
Voi kun Frankin käsi on alla olevassa kuvassa niin paljaan näköinen. :D Nykyään siis siinäkin on ihan kunnon full sleeve kuten vasemmassa kädessä.
Tässä muuten vasta muutama Frankin tatuoinneista, on se hieno mies. ♥__♥ Alarivissä näkyy tuo "HALLOWEEN" -teksti, joka on Frankin yksi hienoimmista tatskoista. Hänen oikeassa kädessään lukee siis HALLO, ja vasemmassa WEEN, kuten itse näette silmillänne. =D Voiko parampaa ideaa olla? halloween aiheisia tatskoja on myös mm. Frankin ensimmäinen tatuointi, eli yläselässä oleva iso kurpitsa eli Jack O'Lantern.
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ voisin jauhaa Frankistä tässä vielä vähintään pari tuntia, mutta jos nyt kuitenkin lopetan ennen kuin pääsen vielä pahemmin vauhtiin. XD

Oli muuten outoa esitellä tässä postauksessa vain tämän päivän asu, koska kuvattuna on myös tiistain, keskiviikon ja torstain asut. Nyt kuitenkin oli parampi pysytellä näissä Halloween-tunnelmissa, joten jätän viikon asujen esittelyt huomiselle (kuten kaikki muutkin löpinät, tekisi taas mieli lärpättää tässä kaikkea maan ja taivaan välillä, vaikka tapahtumarikasta elämäni ei olekaan.)

No mutta, öitä ja happy All-Hallows-Eve to everyone! :]

PS. Kuinka moni muuten uskaltaa katsoa Manaajaa, joka on tälläkin hetkellä menossa? Itse en uskalla edes vilkaista sitä, menettäisin yöunet varmaan viikoksi. :D Hui kun puistattaa pelkkä ajatus siitä ja huomisesta Manaajasta. x)

PPS. Yhyy taas kun oon tässä hyperinä niin oon käyttäny tässä postauksessa ylipaljon hymiöitä. :( Niin tapahtuu aina kun oon ihan innoissani ja selitän vaan kaikkee. :D Ja taas tein tuonkin. -___-' Kertoo muuten hyvin siitä että jos olen masentunut tai surullinen niin en käytä melkein ollenkaan hymiöitä. Vaikka täällä blogissa yritän hymiöidenkäyttöä kyllä muutenkin hallita.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More