MENU

A fatal attraction to cuteness

Olisin julkaissut tämän postauksen jo eilen, mutta Blogger päätti taas temppuilla eikä ladannut kuvia, joten piti jättää tämän tekeminen täksi päiväksi. Mutta eipä se mitään, mieluummin minä tätä näpyttelen kuin luen enkkua tai asiakassuuntaista markkinointia.. :D

Viime perjantaina kävin koulussa vain esittämässä tekstiiliesitelmän PowerPointina Allun kanssa, ja sitten suunnattiin Kuopioon shoppailemaan kun oli kyyditkin. :) Mainitsinkin viime postauksessa, että viime torstaina Kuopioon avattiin Gina Tricot, ja oli mukavaa päästä katsastamaan se niin pian. Haluan muuttaa Kuopioon!
Shoppailu sujui tässä asussa, + tietenkin ulkovaatteet. Piti muokkailla silmät piiloon kun argh tulee aina ärsyttävät punasilmät kun ottaa asukuvan. -__-
♥ hihaton, neule, hame, leggarit, pipo, huivi & korvikset: H&M
♥ laukku: Seppälä
♥ pinni: KappAhl
Onneksi päätin ostaa tuon huivin viimeksi Jyväskylässä käydessäni, se on vain niin ihana!
En minä Kuopiostakaan tyhjin käsin lähtenyt, vaan tuhlasin pitkästä aikaa vähän liikaakin.. Talven aikana ei vain hirveästi löytynyt mitään ostamisen arvoista.
Mentiin heti ensimmäiseksi Ginaan, ja ajateltiin että se olisi varmaan ihan täynnä räteistä tappelevia naisia, mutta onneksi kello oli n. 11.30, joten siellä yllättävän vähän porukkaa. :) Yllätyin vähän kun halusin ehdottomasti sovittaa tätä seuraavaa mekkoa, koska se on vihreä, ja omistan entuudestaan vain vihreän ihanan t-paidan. Tämä arkimekko kuitenkin hurmasi minut, vaikka vähän mietinkin sen ostamista. Hintaa sillä oli 19,90€. Se on vähän tuollainen pussimainen, mutta sen saa suoraksikin kun avaa helman alla olevat rusetit joilla se pysyy tuossa muodossa.
Ostoslistallani oli jo löytämäni arkimekon lisäksi printti-t-paitoja, ja tämä ihanuus löytyi myöskin Ginasta. Hintaa oli 9,90€. Tästä tulee ihan mieleen Alice in Wonderland!
H&M:ltä löysin tällaiset söpöt kesäkengät, hintaa oli 9,95€.  Nyt vain odottelen kuivia kelejä.
Oli ihanaa löytää nämä söpöt niittirannekeet H&M:n lasten puolelta, ja vielä ihanampaa oli kun hintaa näillä oli 1,95/kpl. ♥
Jim&Jillistä sorruin ostamaan vain täman aika ison pipon, kun se maksoi vain 2€.
Mietin aika pitkään tämän korun kohdalla Glitterissä, että ostanko vai enkö, kun pelkään kaikkien feikkihopeakorujen ja -kultakorujen kulumista, mutta en minä tätä sinne sitten raaskinutkaan jättää kun se heilui niin kivasti ja oli ainoa kappale jäljellä. Tuii. ♥ Maksoi 8,90€.
Se ottaa lepiä, kuten veljeni sanoisi.
Muissa kaupoissa ei keretty käydä, paitsi Subwayssa syömässä, ja palattiin kotia kohti. Heti sen jälkeen lähdettiin veljelle etsimään paitaa ja hupparia. Milloinkahan olisin sen kanssa viimeksi ollut jossain kaupassa.. Se myöskin pölli H&M:ltä tilaamani pilottilasit, ja jouduin tilaamaan uudet. Pöh. Ollaan kohta samiksia.

Viime viikolla ei tainnut tapahtua mitään kamalan erikoista. Oltiin kylläkin pari päivää veljen, koirien ja Otuksen kanssa viidestään, kun porukat lähtivät Kajaaniin viettämään äitini lomaa. Olisivat voineet tuoda tuliaisia! :D Katsoin myös Marley & Me -leffan ja itkin silmät päästäni, koska siitä tuli ihan mieleen koiramme Napsu, joka jouduttiin lopettamaan viime kesänä. Byää! Koko naama punoitti varmaan koko illan ja nenäliinoja kului. En ole edes kovin montaa leffaa katsoessani itkenyt..
Okei mutta eilen asuni näytti tältä. Nuo mustat pillit kustomoin viikonloppuna itse, koska huomasin että toisen polven kohdalle oli tullut reikä. Taidan tykätä näistä nyt vielä entistä enemmän!
♥ t-paita: Gina Tricot
♥ huppari: H&M
♥ pillit: H&M (itse muokattu)
♥ laukku: äidin vanha
♥ vyö: Cubershop
♥ rusetti: Backstreet
♥ niittirannekkeet: sieltä täältä
Yhyy huono kuva. Piti vähän muokata että näkyisi nuo viillot paremmin. Viilsin myös vähän reiteen mattoveitsellä, hups.
Ai niin, vähän aikaa sitten serkkutytöt kävivät meillä, ja saatiinpa sitten sellainen päähänpisto että Katja tarvitsee pikaista tyylinmuutosta. Olin juuri ostanut ne ohennussaksetkin, joten sain taas toimia kampaajana. :D Ekaa kertaa kyllä leikkasin jonkun hiukset ihan uuteen uskoon. Tässä kuitenkin alkutilanne, + ainakin viisi tuntia kestäneet kuvanmuokkaukset, ah.
..ja lopputulos:
Serkku vaikutti tyytyväiseltä lopputulokseen, toivottavasti on sitä edelleen. :D Ehkä minun sittenkin pitäisi alkaa kampaajaksi, kun kerta leikkelen aina kaikkien hiuksia.. ;)

Viime viikolta on julkaisematta monta asua, mutta ehkä saan nekin tungettua johonkin postaukseen. Nyt kuitenkin lähden hakemaan iltapalaa ja yritän edes lukea kokeisiin..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More