MENU

Porkkana-ananaskakku isänpäiväksi.

Taas yksi hyyyyyyvin paljon myöhässä oleva päivitys! Tää herkku on tosiaan niinkin kaukaa kuin isänpäivältä ;o Blogini on viettänyt tässä talviaikaan hieman hiljaiseloa, joten siitä tämä viive.

Tämä kakku onnistui muuten tosi hyvin, mutta ananaksen kanssa tuli pienoinen annosteluvirhe... :D Laitoin ihan liikaa ananasta, enkä tuona leipomisiltana jaksanut sitä edes pilkkoa niin pieneksi kuin olisi pitänyt. Lopputulos --> kakku maistui ihan liikaa ananakselle, ja palat tuntuivat hampaissa inhottavilta. Oikein tehtynä porkkana-ananaskakku on tasainen, eikä sieltä erotu mitään palasia.

MUTTA hyvin tämä silti kauppansa teki, onneksi :D

Niille, jotka epäröivät yhdistää porkkanaa ja ananasta: Älkää epäröikö ! Itsekkin moista yhdistelmää suuresti epäilin ekaa kertaa tätä tehdessäni, mutta yllätys oli positiivinen. Ananas mehevöittää porkkanakakkua tosi paljon, eikä sen maku erotu valmiin kakun seasta (ellei sitä laita liikaa, kuten mulle tällä kertaa kävi :D). Nykyisin en enää tee edes porkkanakakkua ilman ananasta!

Tein tämän 2 litran sydämenmuotoiseen kakkuvuokaan, ja ohjeen muokkasin koulussa käyttämästämme Kokin käsikirjasta. Tuo ohje unohtui kotiin perheeni luokse, mutta heti kun vain muistan niin nappaan sen sieltä mukaan ja pistän tännekkin ylös : ) Samaisen ohjeen löytää kuitenkin pieneen vuokaan tehtynä ennen sitä täältä, jos joku haluaa kurkata.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More