MENU

Tuorejuustotäytteiset sämpylät äitylin illanviettoon à la Tintsun anti-stress -keittiö.

Tein viime vuonna näihin samoihin aikoihin johonkin äidin illanviettoon näitä samantapaisia sämpylöitä, ja taisivat ilmeisesti maistua kun sain tänäkin kesänä saman kunnian leipaista näitä : )

Leivoin ensteks graham-kaura -sämpylöitä. Tulipa samalla testattua uuden kämppäni uunikin ! ...Ja todettua että se tarttee pikaista puhdistusta, kun kärytti vähän pohjassa olevien rasvaläikkien takia. Sämpylöiden makuun se ei kuitenkaan vaikuttanut, ihania näistä tuli :p

Täytteeseen laitoin ruohosipuli-tuorejuustoa, kinkkusuikaleita, juustoraastetta, silputtua tuoretta persiljaa sekä hitusen suolaa + basilikaa.

Ja kaikkia niitä taas Tintsun keittiön tyyliin: sopivasti... : D

Ei ole siis mitään määriä olemassa tähän ohjeeseen. Harvemmin enää ohjeita käytän muutenkaan, soveltaminen on paljon hauskempaa. Tintsun keittiössä harvemmin käytetään enää edes munakelloa, en vain tarvitse sitä. En ees muista millon oisin viimeks sitä käyttänyt :o Kaikki käy paljon helpommin ja näppärämmin, kun ei tuijottele mitään kelloa vaan tekee sillain kun parhaalta tuntuu! Vaikkapa laittaa sämpylät uuniin ja ottaa pois sitten kun sisäinen kello sanoo että ne olis valmiita, laittaa perunat kiehumaan ja keittää niitä sen aikaa kunnes ne tuntuu hyviltä, paistaa jauhelihan "sillai sopivaks", antaa leivonnaisten olla uunissa kunnes ne vaan ovat kypsiä ja valmiita.

Täällä ei keittiössä tosiaan ole mikään niin justiinsa! 8)

Ainoa asia mistä pidän tarkasti kiinni on hygienia.
Muutoin kaikki tehdään vaistojen varassa ja ilman mitään stressiä : )

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More