Pitkästä aikaa iski inspiraatio leipoa pullaa, i-ha-naaa !
Kotitekoinen pulla voittaa kaupan valmispullan 100-0. Siispä eilen tuumasta toimeen. Kun illemmalla oltiin Sampan kans kokkailtu ruokaa, niin eikun pullataikinan tekoon täysiä : )
Halusin ehdottomasti tehdä suosikkejani, vaniljatäytteisiä :p Ja jotain erilaista sekaan myös, joten laitoin osaan pullista paistonkestävää vadelmamarmeladia.
Kotitekoinen pulla voittaa kaupan valmispullan 100-0. Siispä eilen tuumasta toimeen. Kun illemmalla oltiin Sampan kans kokkailtu ruokaa, niin eikun pullataikinan tekoon täysiä : )
Halusin ehdottomasti tehdä suosikkejani, vaniljatäytteisiä :p Ja jotain erilaista sekaan myös, joten laitoin osaan pullista paistonkestävää vadelmamarmeladia.
Vaniljatäyte on tehty ihan vaniljakreemijauheesta ja maidosta. Helpoin ja herkullisin vaniljatäyte minkä tiedän. Mitään mittasuhteita mulla ei ole antaa, kun tein sekä pullan että täytteen taas tyylillä "sopivasti kaikkea" :D
Aiiiivan ihania pullia tuli ! *Slurps.* Täytteen ansiosta tosi meheviä ja muutenkin niin herkkuja. Nää vaniljatäytteiset vaan on mun lemppareita :p
Ja ah, kotona on niin ihanaa ja rauhallista leipoa pullia, kun kukaan ei ole sanomassa että "Nää ei nyt kyllä oo tasakokoisia" tai että "Nää on kyllä liian isoja." Ravintolakokiksi kun opiskelee, niin koulussa se sen sijaan on aina opettajien silmätikkuna että onks sun tekemäs pullat tai sämpylät ihan varmasti raakapainoltaan sen 60 g vai 65 g, ja onks nää nyt varmasti tarpeeks tasakokoisia asiakkaille tarjottaviksi ja että saathan sä ne nyt varmasti tarpeeks nopeesti valmiiks kun lounas alkaa siihen ja siihen aikaan.
Kotona sen sijaan saa tehdä niin isoja, pieniä tai erikokoisia kuin ikinä haluaa :D
Aiiiivan ihania pullia tuli ! *Slurps.* Täytteen ansiosta tosi meheviä ja muutenkin niin herkkuja. Nää vaniljatäytteiset vaan on mun lemppareita :p
Ja ah, kotona on niin ihanaa ja rauhallista leipoa pullia, kun kukaan ei ole sanomassa että "Nää ei nyt kyllä oo tasakokoisia" tai että "Nää on kyllä liian isoja." Ravintolakokiksi kun opiskelee, niin koulussa se sen sijaan on aina opettajien silmätikkuna että onks sun tekemäs pullat tai sämpylät ihan varmasti raakapainoltaan sen 60 g vai 65 g, ja onks nää nyt varmasti tarpeeks tasakokoisia asiakkaille tarjottaviksi ja että saathan sä ne nyt varmasti tarpeeks nopeesti valmiiks kun lounas alkaa siihen ja siihen aikaan.
Kotona sen sijaan saa tehdä niin isoja, pieniä tai erikokoisia kuin ikinä haluaa :D