MENU

I try to get answers from others instead of myself

Teki mieli tehdä postaus, mutta nyt en sitten keksi miten tämän aloittaisin. :D Ehkä yksinkertaisimmin eilisen asulla.

Image and video hosting by TinyPic

♥ farkut: Jim&Jill
♥ pitkis & ruusupaita: H&M

Aika ihkuja kuvia tuli otettua, sanoisinko. Kyllästyttää vaan ne ainaiset samanlaiset naamalähikuvani, vaikka eivät nämä kyllä niin paljon erilaisia ole. =DD Niin ja toinen asia mikä kyllästyttää on tuo kamala tyvikasvu. -__-''

♥ musta-kultaiset helmet: Ninja
♥ kapoisemmat kullanväriset helmet: Allulta
♥ korvikset: H&M
♥ musta-pinkki rannekoru: itse tehty
♥ toinen rannekoru: Seppälä

Eilen koulun jälkeen bussia odotellessa kävin kirjastossa, ja yllätyin kun löysin sieltä Juno-leffan. Kotona sitten heti ensimmäisenä katsoin sen, ja täytyy kyllä sanoa että oli aivan ihana leffa, suosittelen!
Tämän päivän asuni, + Otto käpälöimässä.

Image and video hosting by TinyPic

♥ neule & raitapaita: H&M
♥ farkut & toppi: Seppälä


♥ Pikachu-koru: itse tehty
♥ korvikset: Glitter
♥ reikähanskat: Tykkimäki
♥ pinni & rannerenkaat: lapsuusajoilta


Nyyh tätä vääryyttä: minulla on aina ollut todella tummat silmänaluset/ympärykset, ja nyt niiden lisäksi nuo silmien alla olevat viirut ovat päättäneet syventyä/tummentua, joten aina kun hymyilen silmänaluseni korostuvat vain entisestään. Ei näköjään valokynäkään auttanut, ehkä lopetan hymyilemisen. Toivon niiin paljon että nuo katoavat, pelkät tummat silmänympärykset ovat itsestään jo hirveät.

Toinen surkujuttu on, että minulla ei ole taaskaan mitään mukavaa tekemistä viikonlopuksi. Vaikka olenkin jo tottunut tähän, koska ei minulla melkein ikinä ole mitään tekemistä, niin joka viikonloppu kuitenkin toivoo että jotain kivaa tapahtuisi. Ainoat suunnitelmani ovat tälläkin hetkellä vain talouhallinnon ja ruotsin kokeeseen lukeminen, jes.

No, tein tänään sentään jotain, jota teen _todella_ harvoin, nimittäin kävin lenkillä! Oli yhtä kamalaa mitä muistelinkin, en oikeasti pysty mitenkään tajuamaan miten niin monet pystyvät tekemään sitä, ja vielä monesti viikossa. Ihan kamalaa kidutusta suorastaan, ja olisi miljooona kertaa mukavampia asioita kuin lenkkeily, tai liikunta ylipäänsä. Huoh, en varmaan ikinä opi liikkumaan, ja kuolen varmaan jo nelikymppisenä osteoporooseihin sun muihin, kun en koskaan saa hilattua itseäni liikkumaan. Ja kyllä, tiedän ettei tämä valitus auta mitään, vaan minun pitäisi oikeasti myös tehdä asian eteen jotain.

Saa nähdä piristynkö tästä viikonlopun aikana, no tällä hetkellä katson Scary Movie kakkosta että saa nähdä. XD Ainiin ja vaikka olenkin ihan kamala lapsi, äitini oli ostanut minulle Hello Kitty pussilakanasetin + lakanan. ;__; On niilläkin ollu mussa kestämistä kaikki nää vuodet. Ja mulla itelläni.

PS. Kysymyspostaus tulossa varmaan ihan lähipäivinä, vielä voi kysymyksiä esittää jos jotain on mielessä. :)

PPS. Laitettuani tuon Feedjitin tuonne sivupalkkiin, huomasin että blogissani käy paljon porukkaa verrattuna siihen, kuinka harva kuitenkaan kommentoi. Harmillista. :(

Np: Simple Plan - How Could This Happen to Me

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More