MENU

Makumatka suolaisten pannareitten maailmaan: jauhelihatäytteinen pannari.

Mä niin tykkään näistä vasta äskettäin löytämistäni suolasista pannareista, näitä lisääää !

Jälleen uuden sellaisen bongattuani, tällä kertaa Ojoistenmutka -blogista, päätin kokeilla kun näytti ja kuulosti nniiiin hyvältä.

Hieman tein ohjeeseen omia muutoksia, mm. jätin ruokakerman täytteestä pois.

Oli todella herkullista ja hyvää, suurkiitos ihanasta ohjeesta! :)


Laitan nyt ohjeen vielä tähän, lähes suoraan kopioituna.


JAUHELIHATÄYTTEINEN PANNARI


Pannukakku:
1 l maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
5 dl jauhoja

Sekoita aineista pannukakku ja paista se uunissa pellillä 225 asteessa 20-30 minuuttia.

* * *

Jauhelihatäyte:
400 g jauhelihaa
paketti Koskenlaskija -sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan. Kaada joukkoon kerma ja sulata sulatejuusto joukkoon. Levitä täyte pannukakun päälle ja kääri rullalle.

* * *

Voi nauttia heti, mutta parhaalta maistuu kylmänä. Jos siis maltat odottaa, niin anna käärön jäähtyä ja laita se vielä jääkaappiin viilenemään.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More