MENU

Veljeni 15-vuotissynttärikakku ja samalla kesän ensimmäinen MANSIKKAkakku!

Mansikka-kermakakku, mikäs sen parempaa!

Tämä kakku oli pikkuveljeni 15-vuotissynttäreiden kahvipöydässä :)

Pohja on kuuden kananmunan, ja täytettä laitettiin vain kahteen kerrokseen tavoista poiketen. Yleensä myö ollaan tehty meidän juhliin 8 munan kakkupohja ja laitettu täytettä kolmeen kerrokseen. Yritettiin meinaan saada tästä vähän pienempi, kun vieraita ei ollut tiedossa niin paljon, mutta haha... onnistuiko : DD No ei! Tuntuu, että aina kun yrittää tehdä täytekakusta pienen, niin siitä ei varmasti tule pientä... :D

Laitettiin ekaan kerrokseen täytteeksi vaniljakreemijauheesta ja maidosta tehtyä jämäkkää vaniljakreemiä + tämän kesän tuoreita ihania mansikoita :) Mansikat on mun suurta herkkuani.

Toiseen kerrokseen taas laitoin säilykehedelmiä, sekä diplomaattikreemiä (kermaa + vaniljakreemijauhetta). Se oli ihan uusi kokeilu, kakku on myöskin kostutettu ekaa kertaa säilykehedelmätölkin sokeriliemellä. Tosi ihana kokeilu olikin ! Kakusta tuli tosi raikas ja ihanan hedelmäinen, eikä liian kermainen kun toisessa välissä ei kermaa ollut ollenkaan.

Herkkua :p Eikä edes loppujen lopuksi ollut yhtään liian iso kakku, sillä teki kauppansa niin hyvin että jäljelle jäi vain pikkuinen palanen!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More