MENU

Mangokakku.

Tässä on hyydykekakku, joka opetti mut viimein käyttämään liivatetta oikein!

Olin eräänä syksynä koulusta työssäoppimassa aivan ihanassa erään leipomon lounaspalvelussa, jossa leivottiin välillä myös.

Heti ensimmäisenä päivänä pääsin tämän tekemään, kiitos siitä Kikalle ja Jennille! Se kakku merkitsi mulle tosi paljon, sain entistä suuremman kipinän kaikenlaisiin hyydyke- ja juustokakkuihin. :D

Tämä kakku ei kuitenkaan ole se työharjoittelussa tekemäni, vaan pitihän sitä sitten kotonakin tietysti kokeilla. Ja hyvin onnistui! Vaikka täytteeseen tuleekin piimää, niin se ei edes maistu lopputuloksessa. Itsekin olin tosi epäluuloinen, kun kuulin siihen tulevan piimää. Olin varma, ettei se voi mitenkään olla hyvää. Mutta yllätys oli positiivinen, se sopi siihen todella hyvin ja oli todella hyvää! Nam, tää on todella ihana kakku.

Ohjettahan tietysti en voi kertoa,
koska se on kyseisen yrityksen ammattisalaisuus :)

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More