MENU

Kovan onnen mansikkatäytskäri rippijuhliin :D

Mikäs se kruunaisikaan kesän paremmin kuin ehta mansikkakakku!

Tämä tuli rippijuhliin, ja pohjan oli tehnyt valmiiksi jo rippisankarin äiti, joten minulle jäi vain se paras osuus: täyttäminen ja koristeleminen ;) Välissä diplomaattikreemiä, maitorahkaa ja mansikoita. Pursotukset Flora vispiä vaniljakreemijauheella terästettynä. maku oli ihanan raikas ja kesäinen!


Ongelmitta ei tämän kakun koristeleminen kuitenkaan sujunut, ja itse en ollut lopulliseen pursotustulokseen niin tyytyväinen. Reunoille olisin tarvinnut näyttävämmän tuloksen saamiseksi isomman tyllan, jota ei tietysti ollut.

Ja sitten: kun jo luulin kakun olevan valmis ja olin laittamassa sitä jääkaappiin, niin kas! Olin hutaissut pursottimella kakun kylkeen koko kakun levyisen viirun! Juuri kun huokaisin helpotuksesta saadessani koristelun kunnialla loppuun.


Korjaamaan ei pystynyt mitenkään siististi, joten kaikki reunapursotukset piti ottaa pois ja aloittaa alusta. Ja niistä tulikin sitten sellaiset paniikkipursotukset, kun piti äkkiä saada valmista :D Mutta juhlaväki oli onneksi tyytyväinen silti!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More